Nieuws

ANBI status

23 november, 2023

ANBI status

Per heden hebben wij een ANBI status. Wat betekend dat en hoe kan dat interessant zijn voor jou wanneer je wilt doneren?
Openstaande vacature

27 oktober, 2023

Openstaande vacature

Onze huidige manager gaat in februari met zwangerschap verlof en daarom zijn wij op zoek naar een; Manager Dijk en Waard voor Elkaar (januauri t/m juni 2024)
In het nieuws!

18 oktober, 2023

In het nieuws!

Dijk en Waard voor Elkaar in het nieuws. Heb jij het artikel al gelezen? Sylvia onze manager verteld over haar doelen en het huidige project waar zij aan werkt!
Kerstengelen is van start!

12 oktober, 2023

Kerstengelen is van start!

Ben jij de kerstengel die omziet naar anderen of wil je iemand aanmelden die een kerstengel zou waarderen? Samen maken we de kerst mooier en minder eenzaam!
Het stokje overdragen

06 oktober, 2023

Het stokje overdragen

Ruud Herder heeft in augustus afscheid genomen van Dijk en Waard voor Elkaar. Hij heeft sinds 2019 veel mooie projecten mogen opzetten waar we heel trots op zijn. Sylvia de Wilde heeft zijn taken overgenomen en stelt zich graag aan je voor!
Vrijwilligen met elkaar!

21 september, 2023

Vrijwilligen met elkaar!

Wil je best eens iets voor een ander doen, maar weet je niet goed hoe? Probeer eens hoe het is om met een team vrijwilligers iemand in en om het huis te helpen met een praktische klus. Met een groepje van 4 à 5 vrijwilligers ben je een paar uurtjes lekker aan de slag en je hebt meteen resultaat!
De website is live

15 september, 2023

De website is live

De website van Stichting Dijk en Waard voor Elkaar is live! De opvolger van de welbekende Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk gaat sinds 2023 verder onder een nieuwe naam.  Stichting Dijk en Waard voor Elkaar. Nu is alle informatie te vinden op de website.