Nieuws

Zomervlinders 2024 van start

01 mei, 2024

Zomervlinders 2024 van start

Twee nieuwe partners voor Zomervlinders actie 2024 DIJK EN WAARD – De jaarlijks terugkerende actie Zomervlinders is afgelopen woensdag, 1 mei, van start gegaan. De Zomervlinders actie, die als doel heeft om minima gezinnen met kinderen een steuntje in de rug te geven gedurende de (zomer)vakantie, verwelkomt met trots twee nieuwe partners voor het seizoen 2024: Stichting BroekerVeiling en NVH Het Zeehuis uit Bergen aan Zee.
Geslaagde workshop 2 februari

08 februari, 2024

Geslaagde workshop 2 februari

De workshop werven en behouden van vrijwilligers is zeer enthousiast ontvangen door de deelnemers en smaakt naar meer!
Workshop: Werven en behouden van vrijwilligers

11 januari, 2024

Workshop: Werven en behouden van vrijwilligers

Wij nodigen je van harte uit voor de eerste sessie van onze workshop- en kennissessiereeks over het werven en behouden van vrijwilligers op 2 februari.
Marco Kuiper komt het team versterken

01 januari, 2024

Marco Kuiper komt het team versterken

Vanaf 1 januari 2024 zal Marco starten bij Dijk en Waard voor Elkaar. Na een inwerkperiode zal hij vanaf februari tot eind mei de huidige manager Sylvia de Wilde vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof.
Kerstgroet

21 december, 2023

Kerstgroet

Dijk en Waard voor Elkaar wenst u mooie feestdagen en een gelukkig 2024!
ANBI status

23 november, 2023

ANBI status

Per heden hebben wij een ANBI status. Wat betekend dat en hoe kan dat interessant zijn voor jou wanneer je wilt doneren?
In het nieuws!

18 oktober, 2023

In het nieuws!

Dijk en Waard voor Elkaar in het nieuws. Heb jij het artikel al gelezen? Sylvia onze manager verteld over haar doelen en het huidige project waar zij aan werkt!
Kerstengelen is van start!

12 oktober, 2023

Kerstengelen is van start!

Ben jij de kerstengel die omziet naar anderen of wil je iemand aanmelden die een kerstengel zou waarderen? Samen maken we de kerst mooier en minder eenzaam!
Het stokje overdragen

06 oktober, 2023

Het stokje overdragen

Ruud Herder heeft in augustus afscheid genomen van Dijk en Waard voor Elkaar. Hij heeft sinds 2019 veel mooie projecten mogen opzetten waar we heel trots op zijn. Sylvia de Wilde heeft zijn taken overgenomen en stelt zich graag aan je voor!
Vrijwilligen met elkaar!

21 september, 2023

Vrijwilligen met elkaar!

Wil je best eens iets voor een ander doen, maar weet je niet goed hoe? Probeer eens hoe het is om met een team vrijwilligers iemand in en om het huis te helpen met een praktische klus. Met een groepje van 4 à 5 vrijwilligers ben je een paar uurtjes lekker aan de slag en je hebt meteen resultaat!
De website is live

15 september, 2023

De website is live

De website van Stichting Dijk en Waard voor Elkaar is live! De opvolger van de welbekende Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk gaat sinds 2023 verder onder een nieuwe naam.  Stichting Dijk en Waard voor Elkaar. Nu is alle informatie te vinden op de website.