Academie

linker afbeelding

Een academie voor vrijwilligers

Hoe ga je als vrijwilliger om met dementerende mensen? Hoe bewaak ik mijn persoonlijke grenzen? Wat vraagt het van mij om een goede bestuurder te zijn?

Het zijn zomaar wat vragen die bij je op kunnen komen als je vrijwilliger bent. Als samenleving verwachten wij veel van vrijwilligers. Dat vraagt om mogelijkheden om je te bekwamen en te ontwikkelen. Vrijwilligersorganisaties doen er veel aan om vrijwilligers te ondersteunen in hun vrijwilligerswerk met trainingen, workshops en e-learnings. 

Een centraal aanbod aan opleidingen

Via onze academie bieden wij een actueel aanbod aan mogelijkheden van e-learnings, workshops en trainingen voor vrijwilligers. Voor een deel organiseren wij die zelf, vaak in samenwerking met partnerorganisaties en vrijwilligers. Maar we verzamelen ook aanbod van andere organisaties in de regio die hun opleidingen openstellen voor vrijwilligers uit Dijk en Waard.

Deel je opleidingen als organisatie

Heb je als organisatie een training voor je vrijwilligers, overweeg dan eens om deze via onze academie open te stellen voor vrijwilligers van buiten je organisatie. Zo maken we samen het opleidingsaanbod voor vrijwilligers groter en gevarieerder. Meer weten of een workshop of training aanmelden om op de academie te plaatsen? Mail ons via info@dewve.nl.