Groepsklussen

linker afbeelding

Je kunt zelf veel, maar samen kun je meer!

En het is meestal ook leuker. Via zorgorganisaties en particulieren bereiken ons regelmatig verzoeken voor vrijwilligersklussen waar meerdere handjes voor nodig zijn. Voor dat soort vrijwilligersklussen stellen wij een groep vrijwilligers samen om een dagdeel aan de slag gaan. Vaak zijn dit klusjes in en om het huis bij een particulier thuis.

Doel

Het doel van de groepsklussen is om samen de krachten te bundelen en iemand in een kwetsbare situatie een handje verder te helpen op een moment dat het uitzichtloos lijkt.

Wil je helpen?

De groepsklussen staan in het overzicht met vrijwilligersklussen. Na inschrijving kun je laten weten dat je wil helpen. Nadat je je hebt aangemeld neemt onze coördinator contact met je op om een datum te plannen waarop je kunt worden ingezet. Je krijgt de gegevens zoals het adres en het tijdstip waarop je wordt verwacht. Vervolgens ga je in een groepje van 3-5 mensen een ochtend of een middag aan de slag en maakt iemand heel blij!

Meld je aan!

 

Wil je jezelf of een client aanmelden?

Zoek je hulp voor een client? Klik dan op de hulpvraag voor professionals en vul het formulier voor je client in. De klus coördinator neemt dan contact met de client om de klus te bespreken.

Professional

 

Zoek je hulp voor jezelf als particulier. Klik dan op de hulpvraag voor particulieren en vul het formulier in. De klus coördinator neemt dan contact met je op om de klus te bespreken.

Particulier