Vrijwilligerswerk vinden

Hoe pak je dat aan?

Stel jezelf deze vraag, als je na gaat denken over leuk en zinvol vrijwilligerswerk. Want er zijn zóveel mogelijkheden. Van eenmalige klussen tot langere projecten, van flexibele inzet tot vrijwilligerswerk op een vaste dag. Het is maar net wat jij wil en zoekt. Maar het mooie is: met meer dan honderden mogelijkheden zit er áltijd iets tussen waar jij blij van wordt, wedden?

Weet je het nog niet? 

Weet je nog niet precies wat bij jou past? Dan is het misschien handig om een korte test te doorlopen om je wat richting te geven. Onze collega's van de NOV hebben een korte test gemaakt voor iedereen die erover denkt om vrijwilligerswerk te gaan doen: Ontdek je vrijwilligerskracht! Dat is niet alleen handig, maar ook gewoon leuk om te doen. Binnen één minuut weet je iets beter wat voor soort vrijwilliger jij bent en welk vrijwilligerswerk bij jou past.

Start de test!

Bekijk de vrijwilligersklussen

Als je eenmaal zover bent om de mogelijkheden te onderzoeken bekijk dan ons online aanbod van Vrijwilligers en klussen met leuke en zinvolle klussen. Daar kun je klussen vinden van organisaties die vrijwilligers zoeken voor eenmalige, kortdurende of langere klussen. Maar ook klussen van inwoners die hulp vragen van een vrijwilliger.  Filter zelf op jouw voorkeuren.